Friday, August 12, 2011

ingatkan dapatlah duduk belakang kan , -_-

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakaatuuuhhh :)

every person that goes to school , for sure laah dia akan amek peperiksaan kan , even tadika sekali pon ada periksa , cuma pekse budak2 kan . Hurm , aku pon amek pekse gak , sebab aku sekolah ! HAHA .

i want to share to you the place that i sit for the exam , huh ! okay , time sekolah rendah dulu masa amek pekse UPSR kan , aku duduk belakaaaaaaannngg skali itu disebabkan nama aku yang bermula dengan huruf S , pastu kan kadang2 aku jeles tgok my friend yang dapat tandatangan yang sebagai saksi uh , tawu tak ? Hah , jeles ouhh , aku pon nak gak ouhhh . *bila la aku dapat tandatangan kan . ala , maklumla , time uh darjah enam , maseh hingusan la , hahahaha . sumenye semangat !


Okay , as you can see the picture above , all the coloured are my places when i took the exam .
semuanya depan depan kan ? aku ingat nama S dapatla duduk belakang , boleh tengok pemandangan time pekse kan , bukannya selalu pon kan . hahahah . tapi apadakan daya , semuanya depan2 , okay kan aku ckp yg aku jeles sbb kawan2 aku dapat tandatangan yang saksi uh kan ? Haah , sekarang amek kau ! Aku duduk depan aku dapat tandangan paper uh , HAHAH . aku pulak yang jeleskan dorang , itupon kalau dorang jeles la . hahahah -_- .
time SPM la yang paling banyak paper aku sign , sbb duduk depan kan . dah la tengah2 , pastu depan skali plak uh , memang la kan . aku duduk depan kan , aku dapat menatap muka ketua pengawas peperiksaan dengan kerap kali walaupon tak bape nak hensem ! hehehehheh . yang aku ingat nama ketua pngawas time PMR , En. Mohd Noh : dia selalu pakai kasut putehh , itula yang palinng aku ingat skali . time SPM plak EN. Samat : sama nama mcam cikgu addmath aku wehhh . sbb tula aku ingat jugak . heheheheh ! 


alaa , duduk mana2 pon sama je . yang penting kita , time uh kan kita tengah berperang dengan masa depan kita sama ada untuk yang terbaik ataupon vice versa .

OKAY , HAPPY EXAM , kepada orang yang akan amek pekse , tengah jawab pekse sekarang ni , dan kepada orang tengah study yang mana akan amek pekse taak lama lagiii .

GOOD LUCK IN YOUR EXAM , ALL THE BEST !

2 comments:

  1. asal kedudukan kau sama dgn aku time SPM haaa? hehehehe

    ReplyDelete
  2. aman . kita memang ada jodoh kot . HAHA

    ReplyDelete