Saturday, November 19, 2011

KAKOM 2011

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakaaatuh !
its been a long long long time i did not post right ? Hehehee
busy ouuh , sibuk dengan KAKOM (Karnival Kokurikulum Matrikulasi )
kami sampai dekat KMS(Matrik Selangor) hari rabu 9/11 , kitorang stay kat situ sampai 17/11 , lama gilaaaaaaa dok kat sana . dah la panass huh ! memang hitam doe muka aku sekarang berbelang ! 

The bad news is , we netballers kalah dengan Johor satu mata je ! satu mata je ! 15-16 . cuba bayangkan lahh betapa kecewa giler kitorg . tp apakan daya , kalahmenang adat pertandingan kan .

malam sebelum game .


pagi sebelum game


masa majlis pembukaan  .


video


video
keduadua video diatas diambil pada malam pertama kami disana , raptai untuk majlis YAB Tan Sri Muhyiddin nak datang.


video
petang tu YAB nak datang , pagi tuh pon ada raptai . gilaaa -,-


video

video
keduadua video diatas diambil semasa majlis perarakan pembukaan KAKOM ke 11 .


video
Kebudayaan Team Melaka .


video
Kebudayaan negeri lain , ta tawu la negeri mana . 


video
masa majlis penutup . besssttt gilaaaaaaaaaa ! 

okay overall , selama 9 hari kitorang kat sana . besttt jgaklaa walaupon muka aku makin hitam! -_- . matrik selangor gila besar lah ! asrama dia gila tinggi , naik tegang urat kaki aku turun naik tangga kat sana . HUH! tapi best sgt sgt , 


No comments:

Post a Comment