Monday, January 24, 2011

azzan the pilot !

AZZAN ! 
perfect 2006-2010
ketua pelajar 2009-2010
serverians 2009-2010
the pilot ~ in future ! 

Good luck to you friend ! i wish all the best ! 

p/s : nati bawak la kitorg 5server09-10 naik kapal terbang sama2 . HEHEHEH ! lagi satu , kitorg nak kau yang bawak kapal terbang tuh , pastu kitorg nak naek kapal terbang secara FREE ! bolehlaaaa , 

8 comments:

  1. laaa , kenape nye ? best la , HAHAH

    ANGAN DAN SEDAR je neh !

    ReplyDelete
  2. prefect lar weyh bukan perfect.haha
    okay,aku pun nak naik jgk..
    kite nak fly kemana weyh?haha

    ReplyDelete
  3. wehhhh !!!!!!!! aku nak ikut taw. t bgtahu aku k ? btw, aku dpt jumpe azzan last night sebelum dia nak bergerak esok paginye. aku lepak gn dia, bobby kat taqwa. hehehe

    ReplyDelete
  4. kina : okay PREFECT ! hahahahaha

    kita fly pegi all over the world , nak ??? HAHAH bestnyeee kalo azzan jadi pilot ! kita gunekan azzan ! HAHAH , gurau2 je .

    ReplyDelete
  5. fathiah : okay , naty kite calling2 laa , pastu ckp je kat azzan nak pegy mane okay ! HAHAHAH

    ReplyDelete
  6. AKU IKOT KALAU HATI AKU TAK SAKIT OKE ? hahaha

    ReplyDelete
  7. hayra : okay sgtsgtsgt !

    HAHAHHA

    ReplyDelete